ook weseper zomerfeesten van start

Vrijdag zijn ook de Zomerfeesten Wesepe begonnen. Als eerste was het de beurt aan de kinderen met een Power Party Discoshow. Om 16.00 uur waren de Burgemeester en wethouders aanwezig om het feest officieel te openen. Dit gebeurde met medewerking van Weseper Harmonie.

In een bomvolle tent ging vrijdagavond het dertiende Weseper Songfestival met elf artiesten van start. Zo werd onder andere Sieneke met Sha la Lie echt gezongen en zongen Linda Klein Overmeen, Gerda Obdeijn en Manon Bosman een rocknummer van ACDC in de vertolking van Celine Dion, Anastacia en Meredith Brooks. Na afloop van het gebeuren kon er lekker gedanst worden op muziek van Roofgarden Party Band.

Het hele weekend is er feest in de grote tent in Wesepe. Fotograaf Alex Schokker maakte alvast wat kiekjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.