ook overwetering volgend seizoen op kunstgras

Na Lemelerveld en Heino kan ook Sportclub Overwetering uit Olst volgend seizoen beschikken over een splinter nieuw kunstgrasveld. De voorbereidingen zijn al een maand aan de gang, maar deze week werd begonnen met het daadwerkelijk leggen van het ‘nepgras’.

Rollen van 250 kilo moeten handmatig uitgerold worden op het geegaliseerd terrein naast de parkeerplaats van de vereniging. Verwacht wordt dat de werkzaamheden begin volgende week afgerond kunnen worden. Eerder werd er al een hekwerk geplaatst en is het terrein om het veld opnieuw betegeld. Ook is het veld voorzien van lichtmasten, zodat er aankomend seizoen in de avonduren getraind en gespeeld kan worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.