Home / archiefcentraal / noodonderkomen voor wagens oogstcorso

noodonderkomen voor wagens oogstcorso

Het opstellen van de van de wagens voor het Oogstcorso gebeurt donderdag niet op de Acacialaan, zoals in voorgaande jaren het geval was. Door het slechte weer worden de wagens nu opgesteld in de loods van de oude Welkoop en in een hal van Van Merksteijn op het industrieterrein. Salland Vastgoed, de eigenaar van het pand aan de Kanaalstraat Oostzijde, heeft de loods donderdagmorgen beschikbaar gesteld aan de organisatie.

Tegen de klok van half elf kwamen de wagens stuk voor stuk de loods binnenrijden. Allemaal beschermd door een laag doorzichtig dekzeil, die bescherming bood tegen de regen die met bakken uit de lucht valt.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.