Home / archiefcentraal / nieuwe fotowebsite niek wolfkamp

nieuwe fotowebsite niek wolfkamp

Niek Wolfkamp uit Heino heeft een eigen fotowebsite gelanceerd. Niek: “Ik maak veel foto’s, altijd heb ik een fotocamera bij mij om bijzondere of mooie momenten vast te leggen. Vooral nieuwsgerelateerde gebeurtenissen fotograferen spreekt mij erg aan.”

“Om de foto’s ook op een overzichtelijke plaats bij elkaar aan anderen te kunnen laten zien heb ik zelf een website ontwikkeld. Hierop is een selectie van mijn foto’s te bekijken,” aldus Niek enthousiast.

Op de gloednieuwe website zijn naast nieuwsfoto’s ook andere soorten foto’s te vinden, zoals landschapsfoto’s. De meeste foto’s zijn afkomstig uit Heino en omgeving. Het is allemaal hobby en het aantal foto’s zal de komende tijd blijven toenemen. Belangstellenden kunnen een bezoek aan de website brengen via www.niekwolfkamp.nl.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.