nazomerdag bij kwekerij arjan schepers

Kwekerij Arjan Schepers Vaste Planten in Mariënheem presenteert op zondag 15 augustus een nazomerdag: Een dag met speciale aandacht voor tuinplanten in het najaar en het maken van beplantingsplannen voor borders.

Tijdens deze dag zal er twee maal een lezing verzorgd worden door Ine Voetdijk, tuinontwerpster uit Olst. Ine Voetdijk is tuinontwerpster met een passie voor planten en het gebruik daarvan in tuinen. Ze heeft in Olst een tuinontwerpbureau en verzorgt cursussen en workshops tuinontwerp. Ze geeft op de nazomerdag twee keer een lezing over de basisprincipes van een goede border. De lezing wordt geen theoretische verhandeling; met behulp van beschikbare planten zal Ine op de kwekerij laten zien wat de effecten van bepaalde keuzes zijn.

Daarnaast is er een keuring van nieuwe selecties van Helenium, een bekende nazomerbloeier. Ook zal vaste plantenkweker Henk Jacobs uit Vriescheloo van de partij zijn, met een groot sortiment vaste planten en grassen. Kwekerij Jacobs is houder van de nationale collectie van Helenium.

De nazomerdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Arjan Schepers Vaste Planten is te vinden aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. Toegang is gratis. Meer informatie vind je op staging2.arjanschepers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.