mpf wapenveld verzet in verband met regen

Het Mega Piraten Festijn dat op vrijdag 27 augustus gehouden zou worden in Wapenveld is verplaatst naar vrijdag 3 september. Door de hevige regenval is het terrein aan de Schatgravenweg dermate nat geworden dat het geen mensenmassa aan kan. Eerder deze week maakte de organisatie al bekend dat het feest uitverkocht is.

“We hebben overwogen om een houten vloer te leggen, maar zelfs dat zou niet afdoende zijn”, stelt organisator Eddy Mensink. “Het terrein kan op dit moment geen duizenden mensen aan. Bovendien zijn de voorspellingen niet goed. Dat zou allemaal tot onverantwoorde situaties kunnen leiden. In overleg met de autoriteiten hebben we daarom besloten om het feest een week te verplaatsen. We hebben het geluk dat dat mogelijk is. Zo hopen we onze bezoekers toch een feest op het door ons gewenste niveau te kunnen presenteren.” Alle verkochte kaarten blijven geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.