mooi weer op eerste dag feestweek lveld

De eerste dag van de jaarlijkse feestweek in Lemelerveld kreeg, mede dankzij het goede weer, veel bekijks. Duizenden mensen kwamen naar het centrum van Lemelerveld, waar het erg gezellig was.

In zaal Reimink was de lelieshow te zien, die het dahliacorso vervangt dit jaar. In de zaal is een prachtige aaneenschakeling van diverse sfeerbeelden te zien waarin duizenden lelies hun majestueuze pracht en praal tonen. Ongeveer driehonderd mensen hebben de show al bezocht. Dagelijks zijn er demonstraties waarbij de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van de lelies geshowd worden. De show is nog te zien tot zondag 18.00 uur.

Op het evenemententerrein is de kermis vandaag geopend en was er in de tent, waar DJ Patrick Kicken vanavond zal draaien, een rommelmarkt voor kinderen en een grote braderie. In het centrum was er daarnaast een markt met allerlei spulletjes voor jong en oud.

Naast de lelieshow, de kermis en de rommelmarkt stonden er ook diverse kraampjes en was er voor de kinderen een luchtkussen. De feestweek in Lemelerveld duurt nog tot en met zondag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.