Home / archiefcentraal / minifair op de olsterhof

minifair op de olsterhof

Zaterdag 4 en zondag 5 september organiseert de Olsterhof in Olst een gevarieerd weekend met brocante, bierproeverij, live muziek, workshops schilderen en beeldhouwen en zijn de ezels van stichting de grote ezel te gast.

In het park de Olsterhof kunnen volwassenen en kinderen kennis maken met de activiteiten van Stichting de Grote ezel. Ezels kunnen geknuffeld en geaaid worden en er kunnen produkten van ezelinnenmelk gekocht worden. Naast het koetshuis, achter de Olsterhof, tonen en verkopen gastexposanten een divers aanbod Franse brocante en antiek.

Op zondag nodigt Slijterij de Dom u uit om diverse bijzondere bieren te ruiken en te proeven. Zowel zaterdag als zondag kunt u verder zien hoe door kloppen, zagen, raspen en schuren een stuk serpentijn of albast veranderd in een beeld wat aangeraakt wil worden en u kunt deelnemen aan workshop schilderen. Voor de workshops is slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk; u dient zich hiervoor op te geven bij de Olsterhof.

Deze mini fair vindt plaats in en om de Olsterhof in Olst. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl De toegang is gratis.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.