metershoge pop naast huis sallandse boer

Naast de boerderij van de Sallandse Boer Gino Schrijver prijkt een metershoge pop. Iedereen die door Elshof komt, kan onmogelijk om het huis van Schrijver heen. En mocht je dan nog twijfelen met wat voor reden die pop daar staat, dat verschaft het bord naast de pop duidelijkheid.

“De Sallandse boer 2010 is hier te zien!” prijkt op het bord. Ook de voortuin van het huis is onder handen genomen, vermoedelijk door sportmaten van de Sallandse Boer. In de voortuin staat namelijk een klein boertje met een squashracket in zijn handen.

Schrijver had er geen weet van dat de titel Sallandse Boer ook dit soort bijkomstigheden met zich mee bracht. “Zoiets had ik niet verwacht,” vertelt Schrijver. “Maar ik vind het wel schitterend hoor.” De pop is er neergezet door vrienden van de boer. “Ze halen die pop vast ook wel weer weg na het feest.”

Schrijver gaat een paar drukke dagen tegemoet, maar bang voor die drukte is hij niet. “Ik ben niet bang voor een beetje drukte, als ik daar bang voor zou zijn, dan zou ik op zoek moeten naar ander werk. Ik ga er gewoon volle bak van genieten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.