luttenbergsfeest nog anderhalve week

Nog anderhalve week te gaan, en dan barst het alom bekende Luttenbergsfeest weer los. Nog steeds zijn vele Luttenbergers op vakantie in den vreemde, maar de organisatie rekent erop dat iedereen weer op tijd terug is voor ‘de mooiste dagen van het jaar, het laatste weekend van de bouwvak!’

Bij kroegen, campings en winkels in Luttenberg en verre omstreken hangen de raamposters al achter het glas. Daarop staat het gevarieerde programma te lezen dat de feestcommissie in elkaar heeft gezet en het is naar eigen zeggen weer ‘donders mooi’. Daarnaast zijn straten en buurten bezig de laatste hand te leggen aan de optochtwagen en de kostuums. Nog even, dan komen de kermisattracties, de tribune en de spelarena weer op het ‘Kerkenlaentie’ en kan het Luttenbergs feest beginnen.

Voor meer informatie zie staging2.luttenbergsfeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.