ludieke veiling lemelerveld weer succes

Het was voor de organisatie van het Sukerbietenfeest in Lemelerveld best spannend wat het publiek vond van de nieuwe opzet van de feesttenten en het overdekte terras. Maar, gesteund door goedgezinde weergoden, viel alles op zijn plaats. Er werd met volle teugen genoten van de sfeervolle aankleding van het evenemententerrein en het programma op woensdag. Met name de ludieke veiling was weer zeer in trek.

Dinsdagmiddag rond 15.00 uur verzamelde het publiek zich traditiegetrouw voor de ludieke veiling. Vanaf een muziekkoepel op het terras wisten veilingmeesters Frans Kogelman en Martin Westermeijer al snel de interactie en de sfeer met het publiek op gang te krijgen. Zij werden daarbij geholpen door enkele leuke en ludieke kavels.

De dames van het eerste team van volleybalvereniging de Bevers stellen zich voor het goede doel beschikbaar om een auto te wassen. In bikini wel te verstaan. De humor rondom dit soort prijsbiedingen maken de ludieke veiling tot wat het is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.