lettele klaar voor karmse

Lettele is klaar voor de jaarlijkse Karmse, dit jaar op 6, 7 en 8 augustus. De straten zijn versierd, de feesttent is opgebouwd en ook de kermis staat gereed. Het gevarieerde programma doet de rest.

Zo kun je vrijdagavond mee doen aan een estafetteloop en is er een talentenjacht in de tent op het feestterrein. Ook zaterdag is er een hoop vermaak voor jong en oud. Om 10.00 uur ’s ochtends is er een trekkerrace, ’s middags om 12.30 uur een zeskamp en ’s avonds is er een groot feest in de feesttent met de band Vital Sign, ondersteund door Ellen van Idols.

Op zondag kun je om 11.15 uur brunchen in de feesttent, is er ’s middags een optocht door het dorp en is er vanaf 14.00 uur muziek in de feesttent met Bert Bongers. De Karmse wordt zondagavond afgesloten met de Powerband.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.