laatste dagen voorverkoop hoftheater

De laatste dagen van de voorverkoop van het Hoftheater zijn begonnen. Het is tot en met 30 augustus mogelijk om (digitaal) kaarten te bestellen in de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen.

In het programmaoverzicht op de site van het Hoftheater zie je voor welke voorstellingen nog kaarten zijn. Wie voor een uitverkochte voorstelling heeft ingeschreven, wordt automatisch op de wachtlijst geplaatst. Voor alle andere voorstellingen geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vanaf dinsdag 31 augustus start de losse verkoop en is het dus mogelijk om direct kaarten te kopen via het Hoftheater of de VVV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.