kunstgras vv lemelerveld in gebruik genomen

De Lemelerveldse jeugd heeft het splinternieuwe kunstgrasveld op sportpark Heidepark in gebruik genomen. Het veld, dat een zanderig trainingsveld vervangt, zal aankomend seizoen de mogelijkheden voor de club flink vergroten. Zowel trainingen, als wedstrijden op zaterdag en zondag zullen gespeeld worden op het nieuwe veld.

De jeugd van A1 is in ieder geval tevreden: “Het veld ligt er hartstikke mooi blij, en ik denk dat we hier prima mee uit de voeten kunnen in Lemelerveld de komende jaren”, aldus een speler van het hoogste jeugdteam. Voor inspiratie keek de sportclub zo’n tien jaar geleden bij de kunstgrasvelden van Quick ’20 uit Oldenzaal. Anno 2010 ligt het er eindeiljk, maar dan wel het nieuwste van het nieuwste.

Tevens zijn ze bij Lemelerveld bezig met een nieuw handbalveld. Zie hiervoor het fotodossier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.