kunstexpositie tijdens stoppelhaene

Kunstenaars collectief en hun leerlingen uit Deventer houden tijdens Stöppelhaene een overzichtstentoonstelling. Het werk van vier kunstenaars en hun Atelierleerlingen (vijf Ateliergroepen) wordt tentoongesteld aan de Burgstraat 2. Er hangen ruim honderd olie- en acrylschilderijen, pentekeningen en pastel tekeningen.

Naast de expositie kun je ook zelf meedoen. Zo zijn er schilder- en tekencursussen, een atelierworkshop en kun je meedoen met lessen op locatie. Op woensdag is de expositie te bezoeken van 19.00 tot 21.00 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op zondag kun je van 12.00 tot 18.00 uur een kijkje nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.