kringgroep vdh geeft weer hondencursussen

Kringgroep VDH Raalte en omstreken start op donderdag 2 september weer met gehoorzaamheids-cursussen voor puppies, jonge honden en volwassen honden van alle rassen vanaf de leeftijd van tien weken. De cursus wordt gegeven op het terrein aan de Hooilandweg in Raalte.

Er zijn zeer ervaren instructeurs en helpers, die er alles aan doen om van hond en baas een goede combinatie te maken. De basisoefeningen worden op speelse wijze aan de hond bijgebracht en de bazen wordt geleerd om hun hond te begrijpen.

De puppycursus is voor honden in de leeftijd vanaf tien weken tot zes maanden. In deze cursus wordt met name aandacht geschonken aan de basiselementen van de opvoeding, zoals aandacht voor de baas, luisteren en wandelen zonder trekken. Daarnaast is dit de cursus waarin extra aandacht wordt gegeven aan de socialisatie. Voor deze jonge honden een goede gelegenheid om te leren omgaan met soortgenoten.

De gehoorzaamheidscursus is voor honden vanaf 6 maanden. Dit is een cursus waarbij de nadruk duidelijk ligt op het trainingsaspect. Er wordt aandacht besteed aan het wandelen zonder trekken, het hier komen, volgen, aan de voet gaan, zitten en afliggen. Ook is er aandacht voor socialisatie en gedragsproblemen.

Tijdens de gratis koffie of thee in de gezellige kantine wordt ingegaan op allerlei problemen, die zich bij de opvoeding kunnen voordoen. De cursussen starten op donderdag 2 september en worden op tien avonden gegeven van 19.00 tot 20.00 uur. Kosten van de cursus zijn 45 euro, inclusief koffie en thee.

Voor opgave en/of vragen kun je bellen met Jos Timmer (0572-372683) of met Patrick Ogink (06-12142669). Opgeven en meer informatie is ook op staging2.kringgroepraalte.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.