koopjes jagen in centrum raalte

Het is vandaag slotverkoop van de uitverkoop in het centrum van Raalte. Twaalf uur lang kun je koopjes halen in bijna alle winkels. Niet alleen de modezaken doen mee, ook speelgoedzaken, cadeauwinkels en sportwinkels doen een groot gedeelte van hun assortiment voor vaak wel de helft van de prijs weg.

Rond 10.00 uur was het al aardig druk op de Plas. Net zoals elk jaar waren er ook vanmorgen weer veel vrouwen op de been om de allerlaatste artikelen uit de schappen te plukken. Ook een aantal mannen was vroeg uit bed gekomen om de rekken langs te struinen. Niet gek, want de kortingen lopen soms wel op tot tachtig procent.

Wie er vanmorgen niet direct bij kan zijn heeft geluk. De slotverkoop duurt nog tot 21.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.