kokkiebikes atb challenge groot succes

Na de succesen van voorgaande edities vond op donderdag 12 augustus in Lemelerveld de derde editie van de KokkieBikes ATB-Challenge plaats. Deze koppelkoers vond plaats op en rondom het feestterrein in Lemelerveld. Bij de senioren gingen Jordy Luisman en Axel Bult net als vorig jaar met de overwinning naar huis.

De organisatie had een zwaar parcours uitgezet over grotendeels onverhard terrein. In het parcours waren enkele kunstmatig aangebrachte hindernissen opgenomen wat het rondje nog extra zwaar maakte.

De wedstrijd bestond uit twee manches en een finale. Van beide eerste manches mochten de eerste tien koppels tegen elkaar strijden in de finale. De finale bij de senioren (licentiehouders) werd gewonnen door Jordy Luisman en Axel Bult. Al snel in de wedstrijd maakten zij de schifting. Het koppel Nick van den Heuvel en Tom Sluiter moesten genoegen nemen met een tweede plaats gevolgd door Maarten Rechterschot en Tom Hoekman op de derde plaats. Bij de recreanten ging de overwinning naar Jan Henk en Erik van de Berg gevolgd door André Weijermars/Dinant Weijermars en Askja Bremmer/Wiebe Nicolaas op de plaatsen twee en drie.

Voor de jeugd werd een aparte wedstrijd verreden. Een regenbui tijdens hun wedstrijd mocht de pret niet drukken. De wedstrijd voor de jongens werd gewonnen door Stan Bloemberg. Ramon Eikelboom werd tweede en Marvin van de Vechte maakte het podium compleet door als derde te finishen. Bij de meisjes ging de overwinning naar Daniëlle Runhart. Op staging2.atbteamlemelerveld.nl vind je alle uitslagen en foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.