kindervoorstelling in het lommerrijk

Wie de kinderen op hun allerlaatste vakantiedag wil trakteren op een leuke afsluiter, komt op zondagmiddag 22 augustus naar Luttenberg. In het openluchttheater kan de kroost zich vermaken met De Tijdmachine.

Dat wonderlijke apparaat staat centraal in een interactieve kindervoorstelling van theatermaker Dolf Moed uit Hengelo. Dolf beleeft, met hulp van de kinderen, een geweldig avontuur. Hij komt op plaatsen waar hij nog nooit is geweest. Maar zal hij vinden wat hij zoekt?

Ook voor papa’s en mama’s is het leuk. En zij kunnen na afloop en in de pauze natuurlijk lekker bijpraten over de vakantie. Onder het groene dak van bladeren, met een koel drankje of bakje koffie erbij. Kortom: dé perfecte afsluiting van een heerlijke vakantie.

De voorstelling van Dolf Moed begint om 14.30 uur. Kinderen mogen gratis naar binnen. Ouders/begeleiders betalen vier euro per persoon. De voorstelling vindt plaats in het amfitheater in het Pastoorsbos, achter de dorpskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.