kind gewond op houtdorp raalte noord

Een van de deelnemers aan het houtdorp in Raalte-Noord is op de laatste dag gewond geraakt aan het oog. Dat gebeurde tijdens een spelletje waarbij het kind iets in het oog kreeg. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met het kind is, is ons onbekend.

De deelnemers van het houtdorp mochten meedoen aan een spelletje waarbij ze met een hamer ergens op moesten slaan waarna ze automatisch een beetje water in hun gezicht kregen, aldus een van de aanwezigen. Bij het gewonde kind ging daarbij iets mis. Ze kreeg iets hardst in of naast haar oog. Omdat de wond bloedde is onmiddellijk 112 gebeld. De schrik zat er daarna in het houtdorp behoorlijk in. De ambulance kwam compleet met zwaailichten en sirene aangesneld en reed met hoge spoed richting ziekenhuis. Dat maakte grote indruk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.