ki service salland steunt sallandse boer gino

Gino Schrijver krijgt als Sallandse Boer tijdens Stöppelhaene 2010 hulp van KI Service Salland bij zijn werkzaamheden. Gino runt aan de Wechterholt te Wijhe een bedrijf met melkvee en vleesvarkens. Naast zijn werkzaamheden op de boerderij zit Gino in het bestuur van LTO Salland en de ledenraad van Agrifirm.

Tijdens de Stöppelhaene zal Gino zijn gezicht vaak moeten laten zien. Om zijn werkzaamheden enigszins te verlichten neemt KI Service Salland hem het werk van het insemineren uit handen. Als klant wordt hem dit aangeboden door het KI bedrijf. “Een leuke geste om te laten zien dat we trots zijn op deze benoeming van onze klant”, zegt Erwin Elshof, een van de mede-eigenaren van KI Service Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.