ketels en tanks sallands landbier in aanleg

Op dit moment worden de ketels geïnstalleerd in de kelders van uitgaanscentrum De Leeren Lampe en begin september moet alles gaan draaien.

De brouwerij is dan ook toegankelijk voor mensen die willen kijken. Op afspraak kun je er een rondleiding en proeverij krijgen. Later wil men ook nog met een Sallands likeurtje komen. De bieren zijn in ieder geval verkrijgbaar in flesjes voor consumenten, maar ook in fusten voor de horeca. Gerben Korbeld van Drankenhandel Korbeld: “We hebben gekozen voor een blond biertje, de Blonde Johannes, een bokbiertje, de Bokkige Theodorus, een weizenbiertje, de Witte Franciscus, en een donker biertje, de Donkere Henricus. Eind dit jaar komt er ook nog een Lebuinus Dubbel en Tripel.” De bieren worden gebrouwen door brouwmeester Ruud van de Gevel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.