Home / archiefcentraal / kermis eerste teken van leven stoppelhaene

kermis eerste teken van leven stoppelhaene

De eerste reacties op de attractie? “Supergaaf!” aldus de dochter van Stöppelhaene-voorzitter Gerard Elferink. Ook het vriendinnetje met wie ze samen was beaamde dat de Booster Maxxx erg leuk was. “Alleen toen we gingen keren, toen begon het hele apparaat te trillen. Dat deed wel pijn aan mijn benen.”

En de voorzitter van Stöppelhaene zelf? Elferink heeft zich aan zijn woord gehouden. In een interview met radio Oost dinsdagmorgen, zei hij dat hij er niet in ging. En daar hield hij zich aan. “Ik ben blij dat ik het niet heb gedaan,” vertelt hij terwijl hij naar de eerste rit van de Booster staat te kijken.

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.