jovink steengoed zonder enig tact

De band kwam zonder poespas, maar met eerlijke, pure en stevige rock ’n roll. De Achterhoekse formatie gaf een optreden dat stond als een huis. Toen André Nijman op het podium verscheen, verdween alle tact direct uit de show. Nijman blikte nog even kort terug op de donderdagavond van Stöppelhaene. Over top-act Kane was hij kort. “Vonden jullie dat goed? Kane? Kutband!” De toon was gezet. Het Jovink-feest kon beginnen.

Voordat Jovink op het podium verscheen, stond de Oostenrijkse formatie Kontrust op de bühne. Ook deze band kreeg de sfeer er goed in. De leadzanger van de band beloofde weinig te praten en vooral zoveel mogelijk muziek te maken. De band begon wat later omdat ze onderweg nogal wat vertraging hadden opgelopen. “The only thing between Netherlands and Austria is Germany,” meldde hij nog. Toen de band aan hun bekendste nummer Bomba begon, ging het helemaal los. Het nummer was tevens ook het laatste nummer van hun set.

De Duitse formatie Das Regiment moest iets later beginnen. Kontrust stond met het volume op maximaal te spelen. Over die muur van geluid kon het Duitse orkest niets uitbrengen. De Duitsers stonden rustig naar het optreden van de Oostenrijkse formatie te kijken. Toen de beurt eenmaal aan hen was, zetten ook zij een prima show neer. De Sallandse Herberg had wel even tijd nodig om vol te lopen, maar toen die eenmaal vol stond, kon ook het Duitse Schlagerfeestje goed op gang komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.