Home / archiefcentraal / joke proper exposeert bij elferink mode

joke proper exposeert bij elferink mode

Traditiegetrouw haakt Elferink Mode uit Wijhe in op de kunstroute en activiteiten tijdens de Wiejese Diekdaegen. Zo exposeert Joke Proper tot en met zondag met haar schilderijen en glasobjecten bij Elferink Mode.

Het werk van Proper kenmerkt zich vooral door de vertaling van sferen en momenten, gebaseerd op indrukken die Joke in haar leven heeft opgedaan. In de winkel zijn 2 glasobjecten geselecteerd, waarvan 1 object na 5 september zal worden verloot onder de klanten van Elferink Mode.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.