Home / archiefcentraal / jaarlijkse bouwvakfeest in nieuw heeten

jaarlijkse bouwvakfeest in nieuw heeten

Carnavalsvereniging De Hekk’nsluuters presenteert in het weekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus het jaarlijkse Bouwvakfeest in Nieuw-Heeten.

Het feest wordt vrijdag om 19.00 uur geopend door Prins Arno de Tweede. Om 20.00 uur begint de Nieuw Heetense Avond. Tot 21.30 zorgt de jeugd voor een programma vol eigen entertainment en vreemdsoortige acts, daarna zijn de ouderen aan de beurt. Rond 23.00 uur begint een feestavond met medewerking van DJ Bas.

Zaterdagochtend mogen de inwoners van Nieuw-Heeten vroeg uit de veren. Om 8.00 uur begint namelijk de jaarlijkse rommelmarkt. Het een en ander wordt opgeluisterd met piratenmuziek. Om 10.30 uur begint een groot dartstoernooi. Van 11.00 tot 16.00 uur kun je kijken naar de Team Wipeout. Spectaculaire spelletjes (zoals bekend van het tv-programma Wipe Out, maar dan met teams). Vanaf 13.00 uur kunnen de bezoekers bungee jumpen (vanaf een hoogte van 55 meter). Voor de jeugd is er een klimwand, een show van enkele clowns en de ‘Kop van jeugd’-wedstrijden. Om 17.00 uur begint een grote veiling. Om 21.00 uur start de grote feestavond met medewerking van de formatie 30 Euro Live. Deze drie heren brengen op gitaar, piano en drums een show vol meezingers. De entree bedraagt 10 euro (inclusief een consumptiemunt).

Zondag 15 augustus gaat het feest vanaf 10.00 uur verder met een cabaretochtend met medewerking van Wibo Westra & Spots. De entree bedraagt 5 euro (inclusief een kopje koffie). Om 13.00 uur begint een grote Trekkerslepwedstrijd. Tegelijkertijd gaat ook de strijd om de WRBikes Koppelbokaal van start, een mountainbikewedstrijd voor koppels. Van 13.00 tot 17.00 uur mag de jeugd zich uitleven op een grote klimwand.

Ook staat er gedurende die uren een mini motorbaan. Vanaf 14.00 uur kunnen de bezoekers kijken naar een demonstratie graffiti spuiten. Vanaf 18.00 uur is er live muziek van de rockcoverband Diezl (van Within Temptation tot Bon Jovi en van Pink tot Kings of Leon). Om 18.30 uur begint de prijsuitreiking van de trekkerslep met aansluitend een grote verloting. Vanaf 20.30 uur staat DJ Bas achter de draaitafels. Zijn plaatjes worden ondersteund door een grote licht- en lasershow. Om 23.00 uur start een grote vuurwerkshow.

Gedurende het hele weekend zijn er tal van activiteiten en attracties voor de jeugd, zoals een ballenbak, een klimwand, een zandbak, schminken en een draaimolen. Meer informatie kun je op www.hekknsluuters.nl vinden.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.