Home / archiefcentraal / intersport schutte jeugdtoernooi kwiek in raalte

intersport schutte jeugdtoernooi kwiek in raalte

De voorbereidingen voor het Jeugdtoernooi dat handbalvereniging Kwiek organiseert zijn in volle gang. Op zaterdag 11 en zondag 12 september strijdt de top van de Nederlandse handballende jeugd om de titels. Achttien teams, van c-jeugd tot en met a-jeugd, spelen wedstrijden in sporthal Tijenraan en in de sporthal van Rohda Raalte.

Vanaf dit seizoen verbindt Intersport Schutte haar naam aan het toernooi. Kwiek wil door middel van het toernooi het jeugdhandbal in de regio promoten. Daarbij biedt zij haar selectieteams leuke en leerzame wedstrijden aan als voorbereiding op de zaalcompetitie. Tenslotte wil Kwiek de gemeente Raalte profileren als sportgemeente.

Het jeugdtoernooi kan niet bestaan zonder sponsoren en daarom bieden al verschillende sponsoren hulp. Tot nu toe zijn dit Intersport Schutte, Rabobank Raalte, Univé, Salland Centraal en Van der Most. De organisatie en de handballende jeugd zijn blij met deze initatieven, maar de sponsormeter is nog niet tot bovenaan gevuld. GIBO Groep / Kwiek is daarom nog op zoek naar meer sponsoren die hun hulp willen aanbieden.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.