Home / archiefcentraal / internationale knokpartij in laag zuthem

internationale knokpartij in laag zuthem

Na wat woorden over en weer zocht het tweetal opnieuw de confrontatie. Daarbij zou een van hen met een hamer hebben getracht een 31-jarige man uit Vlaardingen te slaan. Door tussenkomst van derden kon worden voorkomen dat de man geraakt werd. Zij pakten de hamer af. Niet veel later viel het tweetal de man opnieuw aan, ditmaal alleen met hun vuisten. De man uit Vlaardingen liep hierbij verwondingen op aan zijn gezicht. De mannen uit Bloemendaal en Essen zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.