innove begonnen met sloop partycentrum heino

Donderdag vindt de asbestsanering plaats en aansluitend wordt de rest van het pand gesloopt. Verwacht wordt dat de sloop niet zal zijn afgerond vóór het begin van de Pompdagen.

Wel zal in overleg met de omwonenden gezorgd worden voor zo weinig mogelijk verkeersoverlast. De veiligheid blijft wel altijd voorop staan ook als hiervoor een gedeelte van de openbare ruimte met een hekwerk moet worden afgezet.

Met de werkzaamheden heeft Innové gehoor gegeven aan de oproep van onder andere de VVD om een begin te maken met de sloopwerkzaamheden. De gemeente is overigens sinds de brand op 2 juli in goed overleg geweest met Innové. De dagen na de brand is al veelvuldig contact geweest. Op 12 juli is een gesprek geweest tussen de burgemeester en Innové. Hierbij heeft de gemeente aangegevendat zij het belangrijk vond dat de sloop snel uitgevoerd zou worden. Ook de weken daarna is veelvuldig contact geweest en heeft Innové zich coöperatief getoond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.