ineke en jola starten met jolien lingerie

“We waren toe aan iets anders. Iets nieuws. Maar wilden wel hoe dan ook in dezelfde branche actief blijven”, zo vult Ineke haar vriendin aan. “Op een gegeven moment vonden we dat we het gewoon moesten doen en toen hebben we het in gang gezet. Sowieso heel interessant om mee te maken, dat hele traject. Via de Kamer van Koophandel en daarna alle stappen die je moet zetten. Elke keer dat we groen licht kregen begonnen we meer zin te krijgen.”

Bij Jolien Lingerie kunnen mensen terecht voor persoonlijk en deskundig advies. Persoonlijke aandacht hebben Jola en Ineke hoog in het vaandel staan. “De kunst is om te luisteren”, zo gaat Ineke verder. Door persoonlijke aandacht kom je samen met de klant vaak tot een goed resultaat. Wij krijgen energie van een klant die tevreden en gelukkig bij ons de deur uitloopt.” Jola benadrukt: “Het menselijke aspect vinden wij echt heel erg belangrijk. Door te kijken en te luisteren naar de mensen kom je tot het beste resultaat. De keuzes maken we samen.”

Ineke en Jola openen de winkel in het nieuwe gedeelte van het Raalter centrum. “We wilden een frisse start maken”, zo benadrukt Jola. “De winkel is mooi licht en bevindt zich in een gedeelte met veel kleine boetiekjes. We weten dat dit niet het drukst bezochte gedeelte is van het centrum, maar dat komt goed. Met de nieuwe winkels in het DOK aan de Nieuwe Markt is de aansluiting beter en kunnen mensen zo een rondje lopen. We hadden er ook nog voor kunnen kiezen om naar de stad te gaan, maar het gemoedelijke aan het dorp Raalte spreekt ons erg aan. Mensen hebben hier nog de tijd voor elkaar.”

Lingerie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Maar niet alleen de uitstraling is van belang, ook de pasvorm en kwaliteit zijn essentieel. Beide dames mogen zich gediplomeerd lingerie styliste noemen. Door te kijken naar het hele lichaam vinden ze de juiste pasvorm waarin iedereen zich prettig en zeker voelt. Bij Jolien Lingerie kun je onder andere terecht voor Lingerie, nacht- en ondermode van Prima Donna, Marie Jo, Simone Pérele, Cyell, HOM, Mey en Maiden Form. “Veel vaste klanten zijn nieuwsgierig naar ons. We hebben met veel mensen een band opgebouwd en we hopen dan ook dat zij ons weer hun vertrouwen geven. Uiteraard is iedereen van harte welkom”, zo besluit Ineke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.