inbreker 22 texaco ook verdachte overval bp

De 22-jarige man uit Amsterdam die halverwege juni werd opgepakt voor de inbraakpogingen op tankstation Texaco in Raalte-Noord is nu ook aangehouden voor de overval op tankstation BP aan de Westdorplaan. Een buurtonderzoek, technisch onderzoek en getuigenverklaringen leidden uiteindelijk tot de aanhouding van de man.

De Amsterdammer wordt nu verdacht van twee inbraakpogingen bij de Texaco (17 en 21 juni) en de overval op BP (12 maart).

Na de overval op het tankstation BP startte de politie met een uitvoerig onderzoek. De avond van de overval werd de omgeving afgezocht, onder andere met behulp van een speurhond. Dit leverde in eerste instantie niks op.

Daarnaast werd er een buurtonderzoek verricht, werd er technisch onderzoek gedaan en werden diverse getuigen gehoord. Ook kwamen er enkele bruikbare tips binnen van alerte burgers. Dit alles leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de Amsterdammer.

De man is ingesloten op het politiebureau en zal nader verhoord worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.