houtdorp rohdahal nat maar erg gezellig

Ook de tweede dag van Houtdorp is regenachtig van start gegaan. Op diverse plekken in de gemeente Raalte timmeren honderden kinderen er, ondanks de regen, fanatiek op los. Een van die plekken is langs de lijn bij de Rohdahal. Wij kregen foto’s toegestuurd van een regenachtig, maar toch heel gezellig houtdorp.

Het Houtdorp bij de Rohdahal wordt vanavond van 18.30 tot 19.30 uur afgesloten. Dan kunnen alle ouders en belangstellenden komen kijken naar de kunstwerken die de kinderen gemaakt hebben. Het houtdorp bij de Rohdahal staat in het teken van Wereldsteden en het geld dat opgehaald wordt gaat naar het Ronald Mac Donalds huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.