houtdorp ondanks regen gewoon van start

Vanmorgen is op diverse plekken in de gemeente Raalte en Olst-Wijhe ‘Houtdorp’ van start gegaan. Honderden kinderen timmeren er tot en met donderdagmiddag op los. Helaas voor de deelnemers en de vrijwilligers begon de dag nat en lijkt dat ook de komende dagen het geval te zijn.

Toch drukt het slechte weer de pret niet. “We kunnen de kinderen toch niet in de tent houden. Zij willen gewoon door”, zegt een vrijwilliger van Houtdorp bij de Pauluskerk in Raalte. Donderdagmiddag om 13.30 uur wordt het ‘dorp’ bij de kerk afgesloten met een voorstelling. Om 15.30 uur zal het hele veld weer leeg zijn en zit Houtdorp 2010 er weer op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.