Home / archiefcentraal / houtdorp ondanks regen gewoon van start

houtdorp ondanks regen gewoon van start

Vanmorgen is op diverse plekken in de gemeente Raalte en Olst-Wijhe ‘Houtdorp’ van start gegaan. Honderden kinderen timmeren er tot en met donderdagmiddag op los. Helaas voor de deelnemers en de vrijwilligers begon de dag nat en lijkt dat ook de komende dagen het geval te zijn.

Toch drukt het slechte weer de pret niet. “We kunnen de kinderen toch niet in de tent houden. Zij willen gewoon door”, zegt een vrijwilliger van Houtdorp bij de Pauluskerk in Raalte. Donderdagmiddag om 13.30 uur wordt het ‘dorp’ bij de kerk afgesloten met een voorstelling. Om 15.30 uur zal het hele veld weer leeg zijn en zit Houtdorp 2010 er weer op.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.