houtdorp olst met tegenslagen toch succes

Het missen van een groep vrijwilligers, twee gestolen geluidsboxen en een portie regen. Een flinke serie tegenslagen voor het houtdorp in Olst. Toch wil de organisatie niet van mineur spreken en noemt het houtdorp van 2010 toch een succes.

Het begon met het missen van een grote groep vrijwilligers. Deze zijn weer opgevangen door veel vrijwilligers die dit jaar voor het eerst mee deden en het ook erg leuk vonden. Op dinsdag werd de dag ruw verstoord omdat de twee geluidsboxen gestolen werden. De organisatie had nog een paar boxen achter de hand en daardoor was er toch muziek op het terrein te horen. Ook het weer zat de dinsdag niet echt mee, alleen maar regen, regen en nog eens regen. Dit werd opgelost omdat er gebruikt gemaakt kon worden van het Kulturhus in Olst.

Maar kinderen komen om te timmeren en daardoor gingen ze ondanks de regen toch maar terug naar de Olsterhof. In de middag kregen alle kinderen een beker met warme chocolademelk. Op woensdag was het weer een stuk beter, op één grote bui na, maar dat kon de pret niet meer drukken na de dinsdag. De kinderen van 4 t/m 7 jaar hebben bij het gemeentehuis verschillende spelletjes gedaan. De kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn op de fiets naar de Zoogenbrink geweest om daar een bosexpeditie te doen.

De donderdag, de laatste dag, was een stalende dag.Deze werd afgesloten met het broodbakken in de ochtend en als afsluiting was er een playbackshow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.