Home / archiefcentraal / houtdorp 2010 pauluskerk loopt ten einde

houtdorp 2010 pauluskerk loopt ten einde

Vanmiddag om 14.30 uur komt er in Raalte-Centrum een einde aan Houtdorp 2010. Op deze laatste, overigens zonovergoten, dag wordt het houtfestijn traditioneel feestelijk afgesloten. Dit jaar met een Rodeofeest voor iedereen die wil. De timmerhelden, maar ook ouders, vriendjes, vriendinnetjes en familie zijn welkom. Dat de jeugd van tegenwoordig humor heeft blijkt uit het timmerwerk genaamd ‘Billy’s Steakhouse’. Ook die zal vanmiddag ontruimd en afgebroken worden.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.