Home / archiefcentraal / het kleinste tentje was even het gezelligst

het kleinste tentje was even het gezelligst

De finale van het Bloazersfestival viel zaterdagmiddag letterlijk in het water. Een hoosbui verstoorde het optreden van blaaskapel De Hanewakkers uit Hattem. Maar een dweilorkest zou geen dweilorkest zijn als het hier geen creatieve oplossing voor had.

Het publiek vluchtte de grote tenten op het Stöppelveld in, terwijl ook de twee dweilorkesten op het podium het tentje als beschutting gebruikten. In het tentje ontstond een reuze gezellig samenspel. Eigenlijk was het tentje te klein voor twee dweilorkesten en drie man barpersoneel, maar als je ook de bar als podium kunt gebruiken, dan kom je een heel eind.

De dweilorkesten gooiden er samen een paar klassiekers in, waardoor een unieke sfeer ontstond. De biertjes vloeiden rijkelijk en de sfeer ontsteeg alles. Het kleinste tentje van Stöppelhaene was voor even de gezelligste plek van het oogstfeest.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.