Home / archiefcentraal / hartkamp klaar voor betreding nieuw pand

hartkamp klaar voor betreding nieuw pand

Het eerste deel van de nieuwe Hartkamp in Raalte is klaar. Het gebouw met twee verdiepingen biedt bewoners straks verzorgd wonen in een huislijke sfeer. Het pand bestaat uit verschillende ‘woningen’ voor elk acht bewoners die kunnen beschikken over een eigen slaapkamer en eigen sanitair. Over drie weken wordt de nieuwbouw in gebruik genomen. Daarvoor, op 4 september, is er een open dag. Vervolgens start op 13 september de sloop van het andere gedeelte. Op die plek komt het tweede gedeelte van de nieuwbouw, dat zomer 2011 klaar moet zijn.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.