hardloopclinics ter voorbereiding op appelloop

Ook dit jaar zijn er hardloopclinics ter voorbereiding op de Appelloop. De Appelloop zelf is op woensdag 15 september in Olst. De clinics worden gegeven op 1 september en 8 september Ook dit jaar biedt de gemeente Olst-Wijhe de clinics aan in zowel Olst als in Wijhe aan alle basisschoolkinderen.

In Olst is de clinic rond de vijver in Olst-Zuid. Het verzamelen is bij de bankjes aan de Steenuil. De start is om 13.30 uur en de clinic duurt tot 14. 30 uur. In Wijhe wordt de clinic gegeven in het Park Weytendaal. Daar is het verzamelen achter het gemeentehuis. De clinic start hier om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Je kunt je opgeven via het opgaveformulier op de website van de BOS-Impuls, staging2.bosolstwijhe.nl of mailen naar l.arling@olst-wijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.