gratis hoortest op parkeerplaats politiebureau

Anja Hummeling van Beter Horen: “Mensen met hoorproblemen wachten in veel gevallen te lang met het doen van een hoortest. Beter Horen laat met de gratis hoortest zien dat je al binnen vijf minuten uitsluitsel hebt of het gehoor in orde is”.

Uit onderzoek blijkt dat één op tien mensen in Nederland in meer of mindere mate moeite heeft met horen. Volgens Europees onderzoek zal het aantal slechthorenden de komende jaren met zo’n 20 procent toenemen. Beter Horen zet de gratis hoortest in, omdat slechthorendheid een steeds groter probleem wordt in Nederland. Niet alleen ouderen kampen er mee, ook steeds meer jongeren horen slecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.