gratis garven voor deelnemers stoppelhaene

Stöppelhaene geeft deze week gratis garven aan de deelnemers aan de kinderoptocht en de wedstrijd Verlichting en Versiering. Het uitgiftepunt is de oude locatie van de Welkoop aan de Kanaalstraat Oostzijde 47.

De afhaaltijden zijn woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 augustus van 9.00 tot 12.00 uur. Zaterdag 21 augustus kan het versiermateriaal worden afgehaald van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Tegen inlevering van de tegoedbon, die de deelnemers bij inschrijving ontvangen, verstrekt Stöppelhaene per woning drie garven rogge/haver en een kilo lijm. Het startgeld van 7,50 per woning wordt tijdens Stöppelhaene uitgereikt.

Deelnemers kunnen zich tot woensdag 24 augustus 15.00 uur opgeven bij Cees Bouman van de commissie Verlichting & Versiering via telefoonnummer 06-51 41 39 26. Dit kan ook door een e-mail te sturen naar cees.bouman@stoppelhaene.nl) of door naar de website staging2.stoppelhaene.nl/meedoen te gaan. Op deze website staat ook meer informatie over de voorwaarden en het startpakket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.