Home / archiefcentraal / gibo groepkwiek opent tegen nieuw dalfsen

gibo groepkwiek opent tegen nieuw dalfsen

Gibo Groep/Kwiek opent zaterdag 4 september tegen een ‘nieuw’ Dalfsen. Handbalvereniging SV Dalfsen heeft namelijk een nieuwe naam. MizuWaAi is de nieuwe hoofd- en naamsponsor van de handbalvereniging. De Eredivisievereniging is een meerjarig contract overeengekomen met het bedrijf uit Dalfsen.

“Wij zijn zeer blij dat een bedrijf uit Dalfsen bereid is gevonden om zich als hoofd- en naamsponsor aan ons te verbinden. MizuWaAi was als co-sponsor al erg betrokken bij de prestaties van afgelopen jaren en is door het enthousiasme nu hoofd- en naamsponsor geworden. We merken dat steeds meer lokale bedrijven enthousiast worden door wat er gebeurd en dat willen we omarmen. Door die saamhorigheid met het lokale bedrijfsleven kunnen we groeien en ons ontwikkelen. Dat spreekt bedrijven aan. De samenwerking met MizuWaAi bevestigt dat”, aldus manager Rene Cloo.

De wedstrijd tussen MizuWaAi Dalfsen en Gibo Groep/Kwiek wordt om 20.30 uur gespeeld in De Trefkoele in Dalfsen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.