gezelligheid op het bloazersfestival

De Sallandse Herberg zat lekker vol tijdens de opening. Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht, maar daar was binnen in de herberg helemaal niks van te merken. De Tismawajewentband kwam met een overdonderende Elvis-act de herberg in. Elvis werd op een trike de tent binnengereden.

Na de opening trokken de dweilorkesten het centrum van Raalte in, waar ze op zes podia optreden verzorgen. Bij café Spekschate, café Blom, cafe de Gouverneur, Hotel de Zwaan, op het Brouwersplein en uiteraard op het Stöppelveld.

Op het Stöppelveld waren na de opening van het Bloazersfestival meerde demo’s van sportverenigingen en sportscholen te zien. Bij de demo van Zumba werd het aanwezig publiek opgeroepen om mee te doen, om lekker warm te blijven. Deze oproep kreeg mondjesmaat gehoor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.