gezellige optredens de stuwzangers

Vrijdag was het druk in de verzorgingstehuizen de Hartkamp, Swaenewoert en Angeli Custodes. Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren trad namelijk op voor de bewoners.

Vanaf de eerste tot en met de laatste minuut zat de vaart er behoorlijk. De ‘kunst’ van ‘de Stuwzangers’ is onder meer het inspelen op het publiek. Dat onderschreef ook de afgevaardigde van het Stöppelhaene comite, Roel Hartlief. Hij was ook onder de indruk van het meegebrachte lied ‘In Oòns Roalte’ met muziek en tekst van Flip Jonkman en Jannes Kleene.

Diverse acts werden verder met veel respons uitgevoerd onder leiding van de Heinose dirigent. De instrumentale begeleiding bestond deze dag uit Jannes Kleene (Nieuwleusen), Jan Noot (Dalfsen) accordeon en Jan Meyer uit Zwolle op drums. Jan de Mink – ook uit Heino- zorgde voor het geluid.

Om half elf werd het eerste lied ingezet op de Hartkamp. Na de aangeboden maaltijd werd verkast naar Swaenewoert en het laatste optreden volgde in Angelis Custodes. Aan het slot werden rond kwart voor zes nog enkele toegiften gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.