gezellig druk tijdens zomerfair heino

De Zomerfair op het Vakantiepark in Heino is donderdagmiddag en -avond, ondanks het regenachtige weer, goed bezocht. Zowel gasten van de camping als mensen uit Heino en omstreken brachten een bezoekje aan de fair. Bij meer dan 25 kramen was van alles te koop voor jong en oud. Van tassen tot noten en van schoenen tot oude bordspellen. Voor ieder wat wils op de markt.

Kinderen konden tijdens de fair gebruik maken van een overdekte speeltuin, een airtramp, het meeleeftheater en van ‘Herby de dromentrein’. De hongerige bezoekers konden terecht bij Party Station de Remise.

Een vaste campingbezoeker uit Apeldoorn: “Het is hartstikke gezellig. Drukker dan vorig jaar ook. Zowel het aantal kraampjes als het aantal bezoekers is flink toegenomen ten opzichte van vorig jaar.” Ook de verkopen gingen goed: “Ik mag niet klagen. We staan er nu een paar uurtjes en hebben al aardig wat spulletjes verkocht. Maar eigenlijk is het me daar helemaal niet om te doen. We staan hier gewoon voor de gezelligheid”, aldus die Apeldoorner, die zelf ook spulletjes verkoopt op de fair.

Drie andere campingbezoekers uit Zwolle staan met hun caravan pal naast de markt en genieten van een drankje. “Overlast? Welnee joh. Gezellig toch, beetje muziek en wat heen en weer geloop. Het maakt ons niets uit. Volgend jaar komen we zo weer, geen probleem.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.