gewoon carolien bijzondere ervaringen uiten

In onze jeugd hebben we ervaringen die we soms niet kunnen verklaren, die niet gezien worden, die we niet bespreken, maar die wel een grote (positieve of negatieve invloed) op ons leven hebben. Een voorbeeld: Een man van rond de veertig jaar, bekende voor de eerste keer in zijn leven dat hij op een stormachtige dag in zijn jeugd in zijn hoofd had gevraagd of hij door de lucht mocht vliegen. Hij werd kort daarop opgetild en heeft zonder angst een aantal seconden langs het kanaal gevlogen. Aan dat gevoel van gedragen worden, vrijheid en het meteen krijgen wat je wilt, denkt hij vaak terug als het leven moeilijk is. Deze man heeft deze bewuste ervaring als waardevol gekoesterd.

Onverklaarde ervaringen uit de jeugd worden vaak vergeten. Ze blijven dan onbewust. Op het moment dat je meer kennis of nieuwe bewuste spirituele ervaringen krijgt, herinner je vaak de ervaringen uit je jeugd weer. De la of de kast raakt dan op een gegeven moment wel erg vol. De mens mag gaan opruimen. Vaak is dat als we lichamelijke, geestelijke of andere klachten krijgen. De bedoeling is dan dat we meer kennis en een ander gevoel over de ervaringen krijgen, zodat de vastzittende energie weer kan bewegen. Daarna voelt het veel lichter in je.

Gelukkig vertellen mensen ook hun onverklaarde ervaringen steeds vaker. Door woorden, beelden, kunst kun je je ervaringen delen en ook verwerken. Voor mij was het heel belangrijk om elke keer weer woorden te geven aan mijn ervaringen. Dus om de onzichtbare informatie onder woorden te (leren) brengen en in afstemming met de mensen om me heen duidelijk te maken.

Toen ik lesgaf, vroeg ik mijzelf af waarom ik moeite had met een conrector op de school. Terwijl ik thuis in een stoel zat kreeg ik na een tijdje spontaan een ervaring waarin deze meneer mij onbehoorlijk benaderde. Ik wist dat het niet in dit leven was gebeurd. Ik ben over regressie veel gaan lezen om woorden te krijgen zodat ik mijn ervaringen kon delen. Ook via klei, schilderen en tekenen kon ik zaken een plek geven. Elke keer kon ik mijn specifieke, maar ook algemene ervaringen plaatsen in een groter verband. Als ik er dan met andere mensen over praatte werd het bevestigd. Ik heb steeds geoefend om mijn ervaringen onder woorden te brengen.

Ervaringen uit andere levens deden mij vragen stellen over hoe de ziel werkt en ik kreeg op allerlei manieren antwoorden op die vragen. Sommige ervaringen veranderen je wereldbeeld, het beeld wat je van jezelf en de realiteit hebt. Het kost soms tijd om een manier te vinden hoe je daarmee omgaat in je dagelijks leven. Je leert steeds meer over jezelf, je ziel en je wezen. Volgens mij het doel van elk mens op aarde!

Heb jij bijzondere ervaringen en wil je die moeilijk onder woorden brengen, neem gerust contact op via info@carolienjonkman.nl of via tel. 0572-358181 (op maandag, dinsdag en donderdag).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.