geschenken met inhoud bij wereldwinkel raalte

De Wereldwinkel in Raalte wil zich vanaf heden meer gaan profileren als cadeauwinkel. Hierbij gaat het niet om standaard cadeautjes, maar om geschenken met ‘inhoud’.

Aan de Stationsstraat zijn al vijf jaar originele geschenken te koop voor jong en oud en in elke prijsklasse. Toch stond de Wereldwinkel tot op heden vooral bekend om producten als koffie, thee en chocola. Vanaf nu wordt de nadruk meer gelegd op de geschenken, hoewel de andere producten uiteraard nog wel in het assortiment blijven. Dat de Wereldwinkel zeer geschikt is al cadeauwinkel, blijkt uit de prijs die de Wereldwinkels in Nederland in 2009 hebben gewonnen: de publieksprijs voor Beste Winkelketen in de categorie Cadeauwinkel. Het publiek gaf een 8,2 voor de sfeer in de winkel.

De Wereldwinkel in Raalte heeft een ruim assortiment aan artikelen uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Het zwaartepunt ligt daarbij op kunstnijverheid. Voor meer informatie zie staging2.wereldwinkelraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.