Home / archiefcentraal / geen tips na uitzending inbraak aarnink

geen tips na uitzending inbraak aarnink

Op de beelden is te zien dat iets over 23.00 uur drie mannen iets bekijken bij de deur. Hierna vertrekken zij. Om 23.15 uur komen zij terug met een koevoet. Twee mannen breken de glazen voordeur op en de derde staat op de uitkijk. Als de deur breekt rennen ze naar binnen en doorzoeken ze de kantoren. Na een paar minuten vertrekken ze zonder buit.

De politie gaat er van uit dat ze in een zilverkleurige Opel Astra reden. De daders zijn drie donkere mannen. Twee daarvan zijn tussen de 1,75 en 1,80 meter. De andere is tussen de 1,80 en 1,90 meter lang.

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.