geen archeologische studie gebied salland ii

Op het vijftien hectare grote gebied, tussen de Harinkdijk en de Ridderschapsweg, komen 239 woningen te staan. Het aangepaste bestemmingsplan is te zien op het gemeentehuis, maar is ook online te bekijken.

In het bestemmingsplan valt verder te lezen dat diepgravende archeologische studie geen nut heeft in dit gebied. Wel wordt er geadviseerd om tijdens het graven op te letten op sporen uit de geschiedenis. Wordt er iets gevonden, dan moet de gemeente Raalte daar direct van op de hoogte worden gesteld.

Wil je meer lezen over de geschiedenis van het stuk grond en de rest van het bestemmingsplan, dan kun je dat hier bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.