ge nijboer toernooi begonnen bij rohda raalte

Op sportpark Tijenraan is vanmorgen het 31e Gé Nijboer Toernooi begonnen. Ruim 1400 voetballertjes doen vandaag en morgen een gooi naar de prijzen. Het was vanmorgen dan ook al vroeg druk op het sportpark van Rohda Raalte. Naast de vele voetballers waren er natuurlijk ook veel ouders aanwezig.

Rabobank, de hoofdsponsor van het toernooi, is ook nadrukkelijk aanwezig op het sportpark. Want voor wie even geen zin heeft om te voetballen of voetbal te kijken staat er een springkussen. Daarnaast is er deze dagen een kledingbeurs, waar je tweedehands voetbalkleding kunt kopen.

Het Gé Nijboer Toernooi duurt zaterdag tot 16.45 uur en gaat op zondag door vanaf 8.30 tot en met 16.45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.