ga eagles verkoopt 4000e seizoenskaart

Zes dagen voor de start van de competitie heeft Go Ahead Eagles de vierduizendste seizoenkaart verkocht. Voor de club een mijlpaal, voor Sander Bos een meevaller. Hij kreeg zijn seizoenkaart gratis. “Dat is een leuke meevaller”, zei de 21-jarige Deventenaar, toen hij het heuglijke nieuws te horen kreeg. “Ik ben net terug uit het buitenland en besloot om net als een aantal vrienden een seizoenkaart voor de IJsseltribune, Vak 13, te kopen. Als je ‘m dan gratis krijgt, is dat helemaal te gek.”

Go Ahead Eagles verkocht deze eeuw niet eerder zoveel seizoenkaarten. Met name de Brinkgreverwegtribune en de IJsseltribune zijn dit seizoen zeer populair. Het is aannemelijk dat er het komende seizoen voor de Brinkgreverwegtribune geen losse kaartverkoop is. “We hebben op deze tribune nog enkele tientallen plekken vrij en nog dagelijks verkopen we seizoenkaarten”, aldus Monique Olthof, verantwoordelijk voor Ticketing bij Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles opent het seizoen komende maandag (16 augustus, 20.45 uur) met een thuiswedstrijd tegen Sparta. De verkoop van seizoenkaarten loopt nog steeds door. Wie een seizoenkaart wil kopen kan op werkdagen tussen 13.30 en 17.30 uur terecht op de administratie van Go Ahead Eagles aan de Vetkampstraat. Op dagen dat Go Ahead Eagles een thuiswedstrijd speelt, is er geen verkoop van seizoenkaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.